Az emberiséget ősidők óta két dolog...


Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?

Értékelés:4,13(Eddig 5990szavazat) Értékeld Te is:
Köszönjük az értékelést!
Keresés
A nap vicce

Móricka az iskolában rajzol egy legyet a padra. Tanárnõ rácsap, eltörik a keze. Behívják a szülõket. A tanár elmeséli, mi történt.
Erre az apa:
- Az semmi! Olyan pinát rajzolt az ajtóra, hogy még mindig szálkás a faszom.

Neked ajánljuk


Egy vállalat a felsővezetőit egy drága szemináriumra küldte. Meg kell tanulniuk szokatlan helyzetekre is megoldásokat kidolgozni, gyorsan
és céltudatosan dönteni.
A második nap a menedzserek egy csoportja egy zászlórúd magasságának lemérését kapják feladatul. Gondoskodnak egy létráról és egy szalagmércéről, majd kimennek a fűre, a zászlóhoz. De a létra túl kicsi. Tehát hoznak még egy asztalt, és arra állítják a létrát. De még mindig nem érik el. Ezért hoznak még egy széket is az asztalra. De mivel az egész nagyon rozoga, az építmény mindig összedől.
Mindenki egyszerre beszél.
Mindenkinek más megoldása van. Istentelen kavalkád az egész.
Egy mérnök jön éppen, egy-két percig elnézi a zsibvásárt. Aztán szótlanul kihúzza a zászló rudat, elfekteti, előveszi a szalagmércét, leméri a rudat az egyik végétől a másikig. Az eredményt felírja egy papírra és a mércével együtt egy menedzser kezébe nyomja. Majd ismét útjára indul. Már a sarkon tart, amikor egy topmenedzser megszólal:
- Na, ez megint egy tipikus mérnök. Nekünk a rúd magasságát kell tudnunk, erre ő megmondja nekünk a hosszát. Ezért nem engedjük őket soha előbbre jutni!